De winkelwagen is leeg

Recept uit 1810, verpakking van nu

Kamphuisen overzicht NCBanketbakkerij de Vlaam heeft de in Gouda bekende Kamphuisen Siroopwafels in een nieuwe verpakking gestoken. Kamphuisen Siroopwafels zijn krokante siroopwafels gebakken volgens het originele recept van Kamphuisen uit 1810. De eerste nieuwe cadeauverpakking is woensdag 18 mei jl. overhandigd aan de burgemeester van Gouda, de heer Milo Schoenmaker. Goudse kok Toby Tredgett verraste de aanwezige gasten met een proeverij van hartige en zoete gerechten met de Kamphuisen wafel die hij ter plaatse bereidde.

De burgemeester van Gouda ontving de nieuwe Kamphuisen verpakking uit handen van Anja en Jan Anker van Banketbakkerij de Vlaam, eigenaren van het in Gouda bekende siroopwafelmerk. De Kamphuisen Siroopwafel is volgens kenners de oudste en lekkerste stroopwafel van Gouda. Met het nieuwe logo en bijhorende verpakkingslijn wil De Vlaam dit authentieke Goudse product in ere herstellen. "Fris en vernieuwend", noemde de burgemeester de nieuwe verpakking van Kamphuisen en in zijn speech sprak hij vol lof over de ondernemersdrang van de familie Anker om dit voor de authentieke Gouwenaar te willen ondernemen.

Ook was dit de start voor de realisatie van de Kamphuisen Siroopwafelbakkerij in het historische centrum van Gouda, achter de winkel van De Vlaam op de Markt 69. De nieuw te bouwen bakkerij wordt volgend jaar niet alleen het hart van de siroopwafelproductie, maar ook ingericht voor de warme ontvangst van Gouwenaren en toeristen uit binnen- en buitenland. Onder toeziend oog van de burgemeester en alle genodigden is een tijdscapsule ingemetseld in de muur van de toekomstige Kamphuisen Siroopwafelbakkerij, zodat de historie bewaard blijft voor toekomstige generaties. In de loop van 2017 opent de Kamphuisen Siroopwafelbakkerij haar deuren in Gouda.

Kamphuisen Siroopwafels zijn o.a. verkrijgbaar bij Banketbakkerij de Vlaam en via de webshop: www.kamphuisensiroopwafels.nl.

Nieuws

 • Kamphuisen opent winkel in Gouda

  In het centrum van Gouda aan de Markt 69 opent op 9 augustus a.s. de Kamphuisen Siroopwafelwinkel haar deuren voor het publiek. In deze sfeervolle winkel draait alles om de Kamphuisen siroopwafel en...

  Lees meer...

 • Kamphuisen 5st.

  5 stuks verpakt in folie

  € 1,95
 • Cadeaudoosje

  2 x 5 wafels verpakt in folie

  € 5,50
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987