De winkelwagen is leeg

Geef Kamphuisen Siroopwafels cadeau

Kamphuisen siroopwafels zijn een populaire en veel verkochte lekkernij in Gouda en ver daarbuiten. Ze worden verkocht in de winkels van Banketbakkerij de Vlaam – maker en eigenaar van het geheime Kamphuisen recept. Je kunt ze in Gouda ook vinden bij de VVV of in de Markthal in Rotterdam (bij de stroopwafelkraam van Van Vliet). Heb je geen tijd? Je bestelt Kamphuisen Siroopwafels makkelijk online via de Kamphuisen webshop.

Kamphuisen Siroopwafels zijn er niet alleen voor jezelf! We hebben een prachtig cadeaudoosje voor 10 wafels (2 x 5) laten maken en en kartonnen koker voor 15 wafels (3 x5). Via onze webshop kun je de cadeauverpakkingen van Kamphuisen door het hele land laten versturen als cadeau. Bij het postpakketje voegen we een leuke kaart toe met jouw naam. Zodat de ontvanger precies wat wat hij gekregen heeft en van wie!

Binnenkort kan je hier zien hoe onze siroopwafelbakkers de Kamphuisen siroopwafels bakken.

Nieuws

 • Recept uit 1810, verpakking van nu

  Banketbakkerij de Vlaam heeft de in Gouda bekende Kamphuisen Siroopwafels in een nieuwe verpakking gestoken. Kamphuisen Siroopwafels zijn krokante siroopwafels gebakken volgens het originele recept...

  Lees meer...

 • Kamphuisen 10st.

  10 wafels verpakt in tray

  € 3,75
 • Kamphuisen 10st.

  10 wafels verpakt in tray

  € 3,75
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987