De winkelwagen is leeg

Geef Kamphuisen Siroopwafels cadeau

Kamphuisen Siroopwafels zijn een populaire en veel verkochte lekkernij in Gouda en ver daarbuiten. Ze worden verkocht in de winkel van Kamphuisen op Markt 69 en in de winkels van Banketbakkerij de Vlaam – maker en eigenaar van het geheime Kamphuisen recept. Je kunt ze in Gouda ook vinden bij de VVV of in de Markthal in Rotterdam (bij de stroopwafelkraam van Van Vliet). Er zijn steeds meer banketbakkers door het hele land die onze delicatesse opnemen in hun assortiment. Geen tijd? Je bestelt Kamphuisen Siroopwafels makkelijk online via de Kamphuisen webshop op deze site.

Kamphuisen Siroopwafels zijn er niet alleen voor jezelf! We hebben een prachtig cadeaudoosje voor 10 wafels (2 x 5) laten maken en een kartonnen koker voor 15 wafels (3 x5). Via onze webshop kun je de cadeauverpakkingen van Kamphuisen door het hele land laten versturen als cadeau. Bij het postpakketje voegen we een leuke kaart toe met jouw naam. Zodat de ontvanger precies weet wat hij gekregen heeft en van wie!

Wil je zien hoe we de wafels maken? Dat kan via deze video over de bereiding: hoe onze siroopwafelbakkers de Kamphuisen siroopwafels bakken.

Nieuws

 • Kamphuisen opent winkel in Gouda

  In het centrum van Gouda aan de Markt 69 opent op 9 augustus a.s. de Kamphuisen Siroopwafelwinkel haar deuren voor het publiek. In deze sfeervolle winkel draait alles om de Kamphuisen siroopwafel en...

  Lees meer...

 • Luxe cadeaukoker

  3 x 5 wafels verpakt in folie

  € 9,75
 • Luxe cadeaukoker

  3 x 5 wafels verpakt in folie

  € 9,75
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987