De winkelwagen is leeg

Kamphuisen Siroopwafelbakkerij

Kamphuisen Siroopwafels zijn bereid volgens een authentiek Gouds recept. Vandaag de dag worden de wafels gebakken in de Kamphuisen Siroopwafelbakkerij van banketbakkerij De Vlaam. Onze siroopwafelbakkers zijn Jorg, Marco en Jan. Zij bakken de Kamphuisen wafel volgens het geheime recept van koekbakker Kamphuisen uit 1810.

Voor het bereiden van Kamphuisen Siroopwafels worden pure grondstoffen gebruikt zoals Zeeuwse bloem, roomboter, suiker, scharrelei en kaneel. Onze bakkers bereiden eerst het wafeldeeg en koken de karamelstroop in eigen bakkerij in een grote ketel. Na alle voorbereidingen stellen de bakkers het productieproces handmatig af. Ook tijdens het bakken is er volop aandacht voor de wafels en worden ze beoordeeld op smaak, kleur en krokantheid. Na het bakken worden ze met de hand zorgvuldig ingepakt in verschillende verpakkingen of cadeauverpakkingen en vindt nog een kwaliteitscontrole plaats.

Gouwenaren en toeristen uit binnen- en buitenland zijn dol op de wafels. In de zomermaanden draaien onze siroopwafelbakkers Jorg en Marco vele degen om duizenden krokante, stroperige siroopwafels per week te bakken. De wafels worden per 5 verkocht in deels tranparante folie. Zo zie jij wat je koopt, en houden wij de wafels vers en krokant, tot het moment dat jij je tanden erin zet. Dat kan tot minimaal zes weken na bereiding, als je zo lang kunt wachten!

 

Nieuws

 • Recept uit 1810, verpakking van nu

  Banketbakkerij de Vlaam heeft de in Gouda bekende Kamphuisen Siroopwafels in een nieuwe verpakking gestoken. Kamphuisen Siroopwafels zijn krokante siroopwafels gebakken volgens het originele recept...

  Lees meer...

 • Kamphuisen 2st.

  2 stuks verpakt in folie

  € 0,95
 • Luxe cadeaukoker

  3 x 5 wafels verpakt in folie

  € 9,75
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987