De winkelwagen is leeg

Kamphuisen Siroopwafelbakkerij

Kamphuisen Siroopwafels zijn sinds kort verkrijgbaar in onze eigen winkel in het oude centrum van Gouda, op Markt 69, in het voormalige pand van Banketbakkerij de Vlaam. Dit is ook de plek waar de Kamphuisen Siroopwafel straks weer gebakken gaat worden. De Kamphuisen Siroopwafelbakkerij verhuist dan terug naar hartje Gouda op de Markt, waar de wafel in de tijd van Verweij en De Vlaam ook tientallen jaren gebakken werd. Daarvoor werden ze gebakken door bakkerij Kamphuisen, op de hoek van de Hoge Gouwe en de Peperstraat.

De winkel

De Kamphuisen Siroopwafelwinkel vindt u op Markt 69 in Gouda en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ons team staat voor u klaar tussen 09.00 en 17.00 uur. In de Kamphuisen Siroopwafelwinkel kunt u terecht voor Kamphuisen Siroopwafels, cadeauverpakkingen en andere traditionele Goudse lekkernijen, zoals Goudsche sprits, Goudse moppen en kniepertjes.

De bakkers

Kamphuisen Siroopwafels zijn bereid volgens een authentiek Gouds recept. Onze siroopwafelbakkers zijn Robbert, Marco en Jan. Zij bakken de Kamphuisen wafel volgens het geheime recept van bakker Kamphuisen uit 1810.

Voor het bereiden van Kamphuisen Siroopwafels worden pure grondstoffen gebruikt zoals Zeeuwse bloem, roomboter, suiker, scharrelei en kaneel. Onze bakkers bereiden eerst het wafeldeeg en koken de karamelstroop in eigen bakkerij in een grote ketel. Na alle voorbereidingen stellen de bakkers het productieproces handmatig af. Ook tijdens het bakken is er volop aandacht voor de wafels en worden ze beoordeeld op smaak, kleur en krokantheid. Na het bakken vindt nog een kwaliteitscontrole plaats en worden de wafels met de hand zorgvuldig per 5 ingepakt in deels transparante folie. Zo zie jij wat je koopt, en houden wij de wafels vers en krokant, tot het moment dat jij je tanden erin zet. Dat kan tot minimaal zes weken na bereiding, als je zo lang kunt wachten!

Gouwenaren en toeristen uit binnen- en buitenland zijn dol op de wafels. In de zomermaanden draaien onze siroopwafelbakkers Robbert en Marco vele degen om duizenden krokante, stroperige siroopwafels per week te bakken. Kamphuisen Siroopwafels zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen of cadeauverpakkingen.

 

Nieuws

 • Kamphuisen opent winkel in Gouda

  In het centrum van Gouda aan de Markt 69 opent op 9 augustus a.s. de Kamphuisen Siroopwafelwinkel haar deuren voor het publiek. In deze sfeervolle winkel draait alles om de Kamphuisen siroopwafel en...

  Lees meer...

 • Stroopwafels

  Traditionele uit Gouda, 10 stuks

  € 2,75
 • Stroopwafels

  Traditionele uit Gouda, 10 stuks

  € 2,75
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987