De winkelwagen is leeg

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ik ken Kamphuisen in een andere verpakking. Zijn dit dezelfde wafels?

Ja, Kamphuisen Siroopwafels worden geleverd in een vrolijk jasje. Geïnspireerd door de mooie, pure grondstoffen waarmee de wafels gemaakt worden. En in een aantal nieuwe cadeauverpakkingen, zoals een luxe doosje voor 10 wafels en een koker van karton voor 15 wafels. De rood-wit-blauwe verpakking van vroeger is hierdoor komen te vervallen.

Hoe lang kan ik de wafels bewaren?

Als je de folie verpakking ongeopend kan laten, zijn Kamphuisen Siroopwafels zes weken houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking. Om de houdbaarheid te verlengen tot drie maanden, kan je ze ook invriezen in de originele en ongeopende folie. Een handige tip voor als je per zending iets meer wilt bestellen.

Waar kan ik Kamphuisen wafels kopen?

Kamphuisen Siroopwafels worden verkocht in de winkels van Banketbakkerij de Vlaam in Gouda, Waddinxveen en Boskoop en via de Kamphuisen webshop. Daarnaast vind je onze wafels o.a. bij:

 • De Markthal - Rotterdam (kraam van Van Vliet Siroopwafels)
 • Banketbakkerij Plasman in Den Haag
 • Banketbakkerij Stoffer in Delft

Wat is het verschil met een stroopwafel?

Een Kamphuisen Siroopwafel bestaat uit twee knisperend krokante, dubbel gebakken wafels met daartussen een laagje stroperige karamelsiroop. Een stroopwafel is een wafel die net niet gaar gebakken wordt, doorgesneden wordt en gevuld wordt met stroop. Kamphuisen wordt bereid met enkel roomboter, terwijl een stroopwafel vaak een combinatie bevat van meerdere vetten zoals roomboter en margarine of olie. Over smaak valt niet te twisten. Feit is dat de Kamphuisen wafel een andere smaaksensatie geeft. Kijk naar de videoreportage van de bereiding van Kamphuisen siroopwafels

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Wij bakken twee of drie dagen per week. Bestellingen verzamelen we om de wafels zo vers mogelijk te kunnen leveren. Heb je haast of wil je in het buitenland laten leveren, bel dan even met onze bakkers via 0182-639987. We kunnen het vast voor je oplossen! De gewenste leverdatum kan je aangeven in het bestelproces. Hou rekening met twee werkdagen via PostNL bij verzending door Nederland.

Ik wil de wafels als cadeau opsturen, kan dat?

Wat een goed idee! Geef dit aan in het opmerkingenveld en we laten de pakbon achterwege. In plaats daarvan voegen we een leuke kaart toe met jouw naam als afzender, zodat de gelukkige ontvanger weet van wie hij het smaakvolle cadeau gekregen heeft. Op de kaart staat ook wie de wafels gebakken heeft en waarom ze zo bijzonder zijn.

Ik heb een allergie, wat zit er in Kamphuisen wafels?

Kamphuisen Siroopwafels bevatten de volgende allergenen: TARWE, EI, SOJA en MELK. Op elke verpakking van Kamphuisen staat een duidelijke ingrediëntendeclaratie met vermelding van de allergenen.

Hoeveel calorieën zitten er in een Kamphuisen wafel?

In één Kamphuisen Siroopwafel zitten 116 calorieën. Dat is minder dan een reguliere stroopwafel, een krentenbol of een gevulde koek, maar duidelijk meer dan een stuk komkommer. Voor de volledigheid geven we je hier de complete voedingswaarde per wafel: Energie: 487 kJ/ 116 kcal, vetten: 6g waarvan verzadigd 4g, koolhydraten: 14g waarvan suikers 7g, eiwit: 1,5g , zout: 0,12g, natrium: 0,05g. 

Nieuws

 • Recept uit 1810, verpakking van nu

  Banketbakkerij de Vlaam heeft de in Gouda bekende Kamphuisen Siroopwafels in een nieuwe verpakking gestoken. Kamphuisen Siroopwafels zijn krokante siroopwafels gebakken volgens het originele recept...

  Lees meer...

 • Kamphuisen 5st.

  5 stuks verpakt in folie

  € 1,95
 • Kamphuisen 10st.

  10 wafels verpakt in tray

  € 3,75
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | © Banketbakkerij de Vlaam: 0182 639987